Cum se prepară o narghilea

Cum se prepară o narghilea

O narghilea este cea care unește prietenii pentru socializare, și oferă momente de relaxare. Este un dispozitiv dedicat fumatului, format din mai mult elemente, cum ar fi: cap (creuzet), corp și furtun. Tutunul se pune în creuzet și este ars de către cărbune.

Fumul produs trece prin apa din dispozitiv, fiind apoi inhalat de către cel care o folosește. Aerul fierbinte străbate corpul narghilelei ajungând în furtunul care este conectat la un muștiuc.

Pași simpli prin care se prepară o narghilea

Înainte de a-ți prezenta pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a prepara o narghilea, îți recomandăm să alegi un magazin de narghilele acreditat. Este foarte important să îți cumperi narghileaua dintr-un loc sigur, specializat, care să îți ofere și consultanță în alegerea acesteia.

De asemenea, alege consumabile pentru narghilea de calitate, pentru a te bucura de o experință autentică.

Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a prepara o narghilea:

  • Monteză tubul și furtunul sau furtunurile (dacă vei împărți narghileaua cu mai multe persoane.
  • Pune apă în vasul de la bază. Dar câtă apă? Ei bine, 2/3 din volumul vasului. De preferat este ca apa pe care o pui în vas să fie rece.
  • Alege-și aroma preferată și ai grijă ca tutunul să fie amestecat uniform.
  • Pune tutunul în creuzet (bolul de deasupra tubului) sau capul narghilelei. Creuzetul va fi acoperit cu o folie de aluminiu, dar ai grijă ca tutunul să nu intre în contact cu folia. Lasă puțin spațiu între tutun și folie.
  • Folie trebuie să etanșeze foarte bine. Apoi, găurește folia de deasupra tutunului, altfel încât să obții aproximativ 20 de găuri. Fă acest lucru cu atenție, pentru a nu se rupe folia.
  • Următorul pas este să aprinzi cărbunii. Pentru a nu intra în contact cu aceștia și a te frige, folosește un clește pentru cărbuni. Aprinde-i într-un colț cu o brichetă, un chibrit sau aprinzător pentru cărbuni.
  • Încearcă să desfășori această activitate afară sau lângă fereastră, pentru că vor apărea scântei.
  • Cum îți dai seama că s-au aprins cărbunii? Este simplu! Aceștia vor deveni de un portocaliu strălucitor. Așează cărbunii pe folia de aluminiu și așteaptă câteva minute pentru a începe să te bucuri de această experiență.
  • Atașează furtunului un muștiuc, și ai grijă ca fiecare utilizator să aibă propriul muștiuc. Acest lucru conferă experienței de fumat siguranță și igienă.

Bucură-te de experiența fumatului din narghilea

Acum că ai aflat cum se prepară o narghilea, trebuie să știi și cum se stinge aceasta. Este foarte simplu! Tot ce trebuie să faci este să iei cărbunii de pe folie. Curăță întotdeauna narghilea după fiecare utilizare și acordă-i grijă pentru a o putea folosi cât mai mult timp.

Alege arome pentru narghilea de calitate și împarte experiența alături de cei dragi! Nu ezita să contactezi o echipă de specialiști în narghilele, pentru sfaturi sau explicarea modalității de utilizare.

Dacă ai întrebări suplimentare, te rugăm să nu eziți să ne contactezi pe Facebook, Instagram sau accesând pagina noastră de contact. Vom fi bucuroși să te sfătuim și să te ajutăm să găsești narghileaua perfectă pentru tine!