Kit, produsele de care aveți nevoie pentru o baie strălucitoare

Kit, produsele de care aveți nevoie pentru o baie strălucitoare
Kit, produsele de care aveți nevoie pentru o baie strălucitoare

Kit, produsele de care aveți nevoie pentru o baie strălucitoare. Descoperim în acest blog ce produse de curățenie nu trebuie să vă lipsească.

Când vă gândiți la numărul de produse de curățenie de care are nevoie gospodăria medie, poate deveni o colecție destul de mare. Există produse de curățat pentru bucătărie, dormitoare, living, baie și așa mai departe.

Acestea sunt adesea păstrate într-un dulap/zonă bine delimitată. Cu toate acestea, am căutat întotdeauna modalități de a curăța mai simplu, rapid și eficient.

Reușesc acest lucru în baie păstrând produsele de curățare de care am nevoie chiar acolo unde am nevoie de ele…în baie. Descopriți produsele utilizate. Multe dintre ele s-ar putea să vă fie deja cunoscute și să le folosiți de mult timp.

Kit complet și eficient pentru păstrarea curățeniei în baie

Este atât de convenabil (totul este la îndemână). Îmi economisește timp și mă motivează să curăț la fața locului mai des. Eventualele scurgeri și pete pot fi îndepărtate imediat, în loc să fie ignorate până mai târziu când se transformă într-o pacoste!

În aceste condiții, baia se păstrează curată și proaspătă pentru și mai mult timp. Planul funcționează pentru mine și deoarece tocmai mi-am renovat baia. În aceste condiții am o mulțime de spațiu de depozitare.

Este posibil ca varianta să nu funcționeze pentru toată lumea.

Un kit cu produse de curățare a băilor este foarte ușor de creat. Un recipient de plastic simplu de la magazinul pentru articole de menaj este suficient pentru a vă face „datoria”.

Dacă nu aveți unul de rezervă în jurul casei procurarea unei cădițe din plastic nu reprezintă o problemă. O variantă cu mâner este, de asemenea, o idee bună, chiar dacă nu este esențială.

Mai apoi, trebuie pur și simplu să depozitați în acest recipient produsele preferate. Dacă utilizați produse naturale/ de casă sau produse de curățare cumpărate din magazin este doar o alegere personală.

Ce este în trusa mea de curățare a băii?

1. Dezinfectant pentru toaletă

Dezinfectantul cu gât curbat este perfect pentru a ajunge chiar sub marginea vasului de toaletă. Întotdeauna spăl toaleta zilnic cu o perie specială. Însă, o dată pe săptămână îmi place să trec printr-o spălare eficientă pentru a ucide germenii și bacteriile.

În magazinul online cu produse de curățenie descoperiți toată gama pentru îngrijirea casei. Aveți ocazia de a alege cele mai bine soluții pentru o baie și o casă care să strălucească de curățenie.

2. O selecție de cârpe trebuie să facă parte din kit

Nu trebuie să uităm nici de materialele textile sau din altă compoziție ce „acompaniază” produsele de curățenie. Mă refer aici la o selecție de materiale formată din:

  • burete moale pentru curățarea generală;
  • cârpă din microfibre pentru oglindă, paravane, etajere și plăci de duș;
  • cârpă moale pentru uscarea și lustruirea robinetelor și a șinei de prosoape.

De ce este important să aveți cât mai multe variante? Folosim diverse produse de curățenie aplicabile pentru o mare varietate de situații. E recomandat să desemnăm pentru fiecare produs câte o cârpă sau un alt material de ștergere.

3. Spray-uri pentru îndepărtarea prafului și a murdăriei

Curăț în cea mai mare parte doar cu apă caldă și o cârpă din microfibre. Însă, ocazional îmi place să folosesc spray-uri pe etajere și lavoare pentru a îndepărta orice murdărie.

Cârpa din microfibre este perfectă pentru paravanele de duș din sticlă, oglinzi și plăci. Curăță bine fără a lăsa dungi inestetice după terminarea curățeniei. Pentru gresie puteți folosi un mop cu aburi care se bazează și el doar pe apă.

4. Soluție pentru îndepărtarea mucegaiului

Toată lumea știe că mucegaiul „iubește” umezeala și zona din jurul dușurilor noastre. Robinetele și cada reprezintă „terenul” ideal de reproducere a mucegaiului.

O pulverizare o dată pe săptămână în aceste zone tinde să păstreze mucegaiul departe. Importantă e prevenția când vine vorba despre problema mucegaiului.

Nu lăsați micile pete să se transforme într-o mare pacoste. Acționați cât mai repete pentru a evita alte bătăi de cap.

4. Granule sau lichide pentru desfundarea scurgerilor, utile în orice kit pentru baie

Granulele sau soluțiile pentru curățarea și desfundarea scurgerilor blocate nu trebuie să vă lipsească. Cu siguranță mulți dintre noi ne-am confruntat cu problema scurgerilor care încep să „gâfâie”.

Oricât de mult aș încerca să mențin deblocate scurgerile din baie, ele se blochează, mai ales cu păr. Însă nu trebuie să intrăm în panică!

Este posibil să trebuiască să folosiți aceste produse speciale din kit doar o dată la 6 luni. Granulele sau lichidele sunt eficiente pentru curățarea părului și a celorlalte depuneri.

Când apelați la astfel de produse chimice este recomandat să folosiți mănuși.

Avantajele kit-ului pentru păstrarea curățeniei în baie

Posibilitatea de a ajunge la dulap și a apuca ceea ce am nevoie, atunci când am nevoie, face curățarea băii rapidă și ușoară. De asemenea, mă motivează să șterg oglinda și chiuveta aproape zilnic.

Cârpele și produsele de curățenie sunt la îndemână și știu că voi putea păstra curățenia mult mai eficient. Mai mult, în momentul în care trebuie să încep o curățenie generală nu trebuie să întorc pe dos casa pentru a găsi ceea ce am nevoie.

Concluzie

Crearea unui kit de curățare separat doar pentru baie înseamnă că nu trebuie să transport o lădiță plin de produse care nu sunt necesare pentru încăperea respectivă.

De asemenea, înseamnă că, dacă rămân fără un produs în altă parte a casei pot „împrumuta” din trusa mea până când am timp să cumpăr un înlocuitor.

După ce am făcut acest lucru de mult vreme am constatat că economisesc timp. În plus, este și un mod cu adevărat eficient pentru mine de a curăța baia.

Tu unde îți depozitezi produsele de curățare? Ți-ai pregătit un kit de curățare special pentru baie? Dacă da, ce fel de produse utilizezi? Aștept răspunsurile voastre în secțiunea de comentarii a acestui articol de blog.

În cazul în care vă doriți servicii de advertoriale vă invităm să intrați în contact cu noi. Un membru al echipei va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.

Vă punem la dispoziție o întreagă gamă de servicii în advertoriale. Afacerea dvs. poate cunoaște noi oportunități de dezvoltare!