Adidași, cele mai importante tendințe pentru bărbați din 2021

Adidași, cele mai importante tendințe pentru bărbați din 2021
Adidași, cele mai importante tendințe pentru bărbați din 2021

Adidași, cele mai importante tendințe pentru bărbați din 2021. Posibil să nu se miște la fel de repede ca moda, dar adidașii nu stau pe loc.

Stiluri și tendințe noi apar în fiecare an, dar numai la unele merită să fim atenți. Trucul este să știi pe care să le adopți și pe care să le ignori. În acest fel poți fi la modă fără a arăta ca o victimă a acesteia.

În ciuda pandemiei de coronavirus, 2020 a fost un an surprinzător de încărcat pentru adidași. Și, pe măsură ce ne „scufundăm” în 2021, mai sunt multe de arătat în ceea ce privește încălțămintea.

În acest articol de blog vă explicăm unele dintre cele mai mari tendințe în adidași din 2021 împreună cu altele generale care par să continue și anul acesta.

De la lovituri de inspirație până la unele reveniri destul de surprinzătoare, acestea sunt tendințele de adidași care trebuie cunoscute în 2021.

Adidași pentru o drumeție

Mulți dintre noi suntem forțați să socializăm afară și să intrăm în case pentru a lucra. Amestecul de funcționalitate, confort și stil oferit de haine bărbați nu a fost niciodată mai relevant.

Acum se revarsă și în lumea încălțămintei.

Popularitatea adidașilor de drumeție ca încălțăminte casual nu este ceva nou. Dar în 2021 vom vedea tot mai multe forme prietenoase cu exteriorul ieșind la suprafață.

Stilurile de încălțăminte preferate de obicei de alpiniști și excursioniști câștigă aderență. Multe mărci depun eforturi pentru a se muta pe arena modei, iar o mulțime sunt surprinzător de purtabile.

Basketball Classics

Dunk-mania domină lumea adidașilor de câțiva ani, dar a ajuns într-adevăr la un crescendo în 2020. Am pierdut numărul de lansări limitate anul trecut, dar după o serie ulterioară de versiuni mai largi am văzut că hype-ul dispare oarecum.

Dar este departe de a se termina… Dunk-mania a readus în evidență adidașii de baschet. Deși Dunk în sine ar putea începe să se simtă un pic depășit, reapariția încălțămintei inspirate de pe terenul de sport se „încălzește” pe margine.

Așteptați să vedeți mai multe din acestea pe măsură ce anul trece.

Renașterea unor adidași skate

În bine sau în rău, adidașii skate supradimensionați erau la modă la începutul anilor 2000. Limbile umflate, siluetele voluminoase și detaliile excesive erau inevitabile până în jurul anului 2005.

Odată ce au ieșit din lumina reflectoarelor lumea era destul de încrezătoare că nu se mai întorc. Însă, dacă 2020 ne-a învățat ceva este să ne așteptăm la neașteptat.

În ultimul timp au existat o serie de indicii destul de evidente că 2021 ar putea fi anul de întoarcere pentru skate.

New Balance 99?

New Balance revigorează intermitent modele din linia sa 99x de ceva timp. În aceste condiții, rezultă unele dintre cele mai remarcabile tendințe de adidași din ultimii ani.

990v5 a „decolat” cu un succes fără precedent în 2018, provocând o adevărată „nebunie”. Pe de altă parte, anul trecut, modelul 992 a fost de neuitat.

Este un pariu sigur să presupunem că New Balance va continua pe același drum în 2021. Zvonurile și speculațiile vorbesc despre reapariția unor stiluri mai vechi de 99x. Care?

Deocamdată va trebui să așteptăm și să vedem.

Note ecologice pentru adidași

Nu este un secret faptul că industria modei afectează foarte mult mediul. De la fabrici ce scurg gazele cu efect de seră până la vechile perechi care se acumulează în gropile de gunoi, totul se adună.

Și adidașii fac parte din problemă…

Poate de aceea tot mai multe mărci caută modalități de a-și reduce impactul asupra mediului și de a crea adidași care să pună durabilitatea în centrul atenției.

Noile etichete precum Waes produc adidași cu aspect deosebit. Noile modele sunt reciclabile pentru a fi mai prietenoase cu planeta.

Mai mult, nume mari precum Nike și Adidas experimentează din ce în ce mai mult fibrele reciclate. O picătură într-un ocean, desigur, dar este un pas în direcția corectă.

Mai mult minimalism în adidași

Natura ciclică a modei înseamnă, de obicei, că orice se întâmplă la un moment dat este un răspuns la ceea ce s-a întâmplat înainte.

Timp de mulți ani minimalismul a condus, așa că lucrurile trebuiau să înceapă să se miște în direcția opusă la un moment dat.

Însă, mai degrabă decât a fi aruncată în obscuritate, încălțămintea minimalistă și-a câștigat un loc în „cărțile de istorie” ale adidașilor.

Adidașii simpli albi sunt un clasic masculin de bună credință. Popularitatea de durată dovedește că nu vor dispărea prea curând. Cumpărați orice vă place. Nu puteți greși cu o pată albă niciodată.

Tehnologie pusă în slujba încălțămintei

Când vine vorba despre încălțămintea concepută pentru a ține cont de sport, depășirea granițelor cu tehnologia a fost întotdeauna o forță motrice.

Marile mărci de sport sunt angrenate într-o cursă nesfârșită pentru supremație. Fiecare speră să vină cu următorul lucru important în tehnica de adidași.

Pentru restul dintre noi asta înseamnă adidași grozavi construiți pentru a fi performanți.

În ultimii ani am văzut că tipărirea 4D a început să fie folosită ca mijloc de producție pentru unități complexe de talpă și chiar mecanisme de auto-dantelare.

Ne așteptăm la și mai multe evoluții care să spargă limitele în viitor.

Retro Runners

Având în vedere că toată tehnologia respectivă este provocată de „greii” din industrie, este plăcut să ne întoarcem la elementele de bază.

Alergătorii retro din piele aduc vești mari în acest an. Sunt acompaniamentul perfect pentru orice, de la un trening personalizat la denim raw.

Aceste modele retro prezintă adesea culori vii. Asta înseamnă că reprezintă modalitatea excelentă de a introduce un strop de culoare chiar și pentru cele mai terne ținute.

În plus, sunt foarte confortabili, ceea ce e întotdeauna un bonus de bun venit. Cele mai bune modele pot fi găsite la mărci precum Spalwart, New Balance, Asics și Novesta.

Mai multe colaborări la nivel înalt

Colaborările nu sunt nimic nou în lumea încălțămintei. De fapt, sunt la fel de vechi precum cultura adidașilor. În zilele noastre, însă, devin mai importante ca oricând.

Reprezintă instrumentul pentru reintroducerea consumatorilor în siluete uitate și modelarea acelei imagini de marcă.

Toate marile lansări de adidași din perioada recentă au avut la bază anumite colaborări. Aceste tipuri de adidași sunt o metaforă perfectă pentru ceea ce se întâmplă în industrie în ultimii ani.

Stilul urban și moda de pe podiumurile de prezentare se reunesc sub formă de adidași. Dacă ultimele 12 luni sunt ceva de urmărit, totul pare să continue în același trend.

Adidașii tatei sunt pentru totdeauna

Se pare că fiecare nou stil de viață sau modă fierbinte pentru bărbați din ultimii ani a fost urmărit de părinții noștri. În mod surprinzător, încălțămintea nu face excepție.

Deși tendința adidașilor de tată nu poate fi tocmai o știre de ultimă oră, recent a prins rădăcini și a devenit mult mai accesibilă.

Sunteți în căutarea unui model specific pentru care să ne mulțumiți? Suntem înclinați să îndreptăm atenția în direcția New Balance 990 v5.

Seria 990 a fost multă vreme borna la care toți ceilalți adidași de tată ar trebui să ajungă. Versiunea actualizată de la începutul anului 2019 a pus lucrurile pe o bază solidă.

Pentru siguranță, vă recomandăm să alegeți culori simple pentru a spori versatilitatea. În acest mod puteți echilibra detaliile grele și silueta „dintr-o bucată”.

Sunteți în căutarea unor servicii de advertoriale? Aveți nevoie de campanii de link building? Intrați în contact cu noi pentru a afla cum vă putem ajuta!