Termeni și Condiții

Termeni și Condiții, utilizarea licențelor, actul de renunțare, limitări. Există legi speciale ce protejează materialele din acest website.

1. Termeni și Condiții

Accesând acest website înseamnă că sunteți de acord cu Termenii și condițiile de utilizare. De asemenea, sunteți de acord și cu legile/reglementările care se aplică în acest domeniu.

În caz de nerespectare a legilor locale responsabilitatea vă aparține.

Termeni și Condiții

Ce se va întâmpla în cazul în care nu sunteți de acord cu „Termenii și condițiile”? Vi se poate interzice utilizarea sau accesarea website-ului blog.org.ro

În plus, nu vom putea aplica servicii personalizare când secțiunea de termeni și condiții nu este acceptată. Legea drepturilor de autor și a mărcilor din UE protejează materialele de pe acest website.

Utilizarea licențelor

Permisiunea se poate acorda în scopul descărcării temporare a unei copii (informații sau software). Respectiva copie trebuie să ajungă pe website-ul blog.org.ro al agenției SEO Services Plus.

Veți avea acces la informații ce pot fi folosite doar pentru vizualizări tranzitorii personale (non-comerciale). Vorbim despre acordarea unei licențe, nu a unui transfer de titlu.

În conformitate cu această licență nu veți putea:

 1. modifica sau copia materialele;
 2. utiliza materialele pentru orice scop comercial sau pentru orice afișare publică;
 3. decompila sau inversa orice software conținut pe website-ul nostru;
 4. înlătura din materiale (imagini, text, video, plugin-uri) orice drepturi de autor sau alte notificări proprii;
 5. transfera materialele către o altă persoană.

Acest website poate opri în orice moment licența când se constată o încălcare a restricțiilor. Care e etapa următoare după încetarea vizualizării materialelor sau în momentul încetării licenței?

După cum se arată în „Termeni și condiții” materialele descărcate aflate în posesia dvs. trebuie distruse. Eliminarea e obligatorie indiferent că sunt în format electronic ori în format tipărit.

2. Actul de renunțare

Matarialele prezente pe blog.org.ro se furnizează „așa cum sunt afișate”. Mai mult decât atât, acest website nu oferă nicio garanție, exprimată sau implicită.

Prin intermediul paginii de Termeni și Condiții se renunță și se neagă toate celelalte garanții. Fără a vorbi despre o limitare, includem în respectiva categorie:

 • garanții implicite sau condiții de comerciabilitate;
 • aptitudini pentru un anumit scop;
 • nerespectarea proprietății intelectuale;
 • alte încălcări ale drepturilor.

Acest website nu garantează și nu face nicio reprezentare cu privire la:

 • acuratețea;
 • rezultatele probabile;
 • fiabilitatea

utilizării materialelor pe website sau în legătură cu alte materiale sau pe orice website legat de această pagină.

3. Limitări, daune, pierderi sau profit din Termeni și Condiții

În niciun caz blog.org.ro sau furnizorii săi nu vor fi responsabili pentru daune. Includem aici, fără limitare, daune pentru pierderea de date sau profit ori din cauza întreruperii afacerii.

Pot rezulta o serie de situații în cazul utilizării necorespunzătoare sau a incapacității de utilizare a materialelor.

Acest website sau un reprezentant autorizat a fost notificat oral/în scris despre situația unor daune? Într-o astfel de situație noi nu suntem răspunzători de eventualele inconveniente.

Avem jurisdicții care nu pot permite limitări ale:

 • garanțiilor implicite;
 • răspunderii pentru daunele cauzale sau incidentale.

În anumite situații este posibil ca respectivele limitări să nu se aplice pentru dvs.

4. Termeni și condiții: materiale și documentații

Materialele de pe website-ul MalaxaTeam pot include erori fotografice, tehnice sau tipografice. MalaxaTeam nu va garanta că materialele de pe website nu vor putea avea și eventuale erori.

Atunci când considerăm oportună o astfel de măsură putem efectua modificări ale materialelor de pe website. Țineți cont de faptul că pot exista modificări inserate fără notificare prealabilă adresată utilizatorului.

MalaxaTeam nu se angajează să actualizeze materialele.

5. Link-uri

Vă rugăm să țineți cont de următoarele aspecte:

malaxateam.ro nu examinează toate website-urile legate prin link-uri;
malaxateam.ro nu se face responsabil pentru conținutul unui astfel de website legat la noi.

Inserarea unui link nu înseamnă o aprobare implicită din partea MalaxaTeam a acelei legături. Accesarea paginilor legate de malaxateam.ro se va realiza pe riscul utilizatorului.

6. Termeni și Condiții: modificări

La MalaxaTeam ne rezervăm dreptul de a revizui condițiile de utilizare ale website-ului în orice moment. O astfel de măsură va putea fi luată și în lipsa unei notificări prealabile către utilizatorii website-ului.

Din momentul în care utilizați acest website sunteți de acord cu versiunea actualizată din Termenii și Condiții. Țineți cont de faptul că nu vom oferi nicio rambursare din momentul începerii lucrărilor la website-ul dvs.

O rambursare va putea fi solicitată doar în cazul în care nu am efectuat nicio lucrare pentru client. Nu vom putea să ne oprim la jumătatea proiectului desfășurat de noi.

Nu în ultimul rând, nu vom putea oferi rambursări ale unor sume de bani.