Chicago, ghidul celor 3 zile pline de trăiri intense în Windy City

Chicago, ghidul celor 3 zile pline de trăiri intense în Windy City
Chicago, ghidul celor 3 zile pline de trăiri intense în Windy City

Chicago, ghidul celor 3 zile pline de trăiri intense în Windy City. Cultura bogată, scena culinară uimitoare și cartierele pline de viață.

Iată un ghid de călătorie pentru Chicago. Am pregătit câteva experiențe recomandate de vizitare ale obiectivelor turistice sau de cumpărături. Pentru cei care planifică o scurtă călătorie în acest oraș plin de viață, ați ajuns la locul potrivit.

Chicago: obiective turistice

Ziua 1

Începeți-vă turul din Chicago vizitând cel mai popular loc de adunare din oraș, Parcul Millenium. E cunoscut pentru instalațiile sale populare de artă, concertele gratuite, cele mai mari festivaluri și apropierea de Loop.

Participați la un spectacol gratuit în aer liber sau admirați galeria care prezintă lucrările marilor artiști.

Sunteți în căutarea altor zone cu un puternic impact artistic? Puteți să vă îndreptați la Institutul de Artă din Chicago. Este renumit în lume pentru că găzduiește peste 300.000 de lucrări de artă.

De la sculpturi grecești antice până la amprente japoneze, puteți găsi o mulțime de comori contemporane aici.

Mergeți la Observatorul Skydeck de la Turnul Willis pentru o vedere panoramică asupra orașului. Una din cele mai iubite atracții, Turnul Willis ocupă o zonă considerabilă din oraș.

Puteți păși pe sticlă și să priviți toți zgârie-norii răspândiți în zonă.

Ziua 2 în Chicago

Începeți-vă a doua zi vizitând unul dintre cele mai importante repere din oraș, Navy Pier. Dacă sunteți în vacanță cu copiii dvs., le-ar plăcea roata, tururile cu barca, minigolful sau o plimbare pe îndelete.

Nu uitați să încercați pizza de la Giordano, extrem de populară în oraș.

Dacă sunteți un pasionat de istorie, ați putea petrece nenumărate ore în Field Museum. E renumit pentru găzduirea a peste 350.000 de metri pătrați de expoziții permanente și mii de artefacte. De la mumiile egiptene antice până la scheletele dinozaurilor, există prea multe lucruri care vă vor cere atenția.

Încheiați-vă ziua vizitând frumoasa fântână Buckingham, considerată bijuteria din Grant Park. Fiind una dintre cele mai mari de acest fel, fântâna este renumită pentru jeturile sale imense.

În timpul nopții puteți surprinde chiar și un spectacol de lumini.

Ziua 3

Pentru ultima zi puteți închiria o mașină spre uimitorul orășel Winnetka. Știați că filmul „Singur acasă” a fost filmat aici? Faimoasa „casă” în care stă Macaulay Culkin (aka Kevin) se află aici. E suprarealistă vizitarea conacului spațios.

Pe drum, puteți vizita și Bahá’í pentru a vă conecta cu sinele și a vă revitaliza. E o experiență cu adevărat spirituală și o să fiți bucuroși să bifați acest obiectiv din lista dvs.

Pentru a profita la maximum de ziua rămasă, acoperiți alte două atracții emblematice ale orașului:

  • Chicago Riverwalk;
  • 360 Chicago.

O plimbare lângă râul Chicago este exact ce aveți nevoie pentru a vă bucura de obiectivele turistice. Există croaziere scurte, ideale pentru a admira zgârie-norii.

Dacă doriți să vă înfrângeți frica de înălțimi vizitați 360 Chicago. Oferă vederi asupra întregului oraș care strălucește în lumini. De la etajul 94 priveliștile de aici sunt cu adevărat de văzut seara.

Chicago: locurile noastre de luat masa

Three Arts Club Café

Situată în interiorul Restoration Hardware, vorbim despre o cafenea elegantă. Este deținută de unul dintre cele mai bune lanțuri de restaurante din Chicago.

Răspândită pe 5 etaje, este imensă, are o ambianță perfectă și servește mâncăruri deosebite.

Big Star

Dacă vă plac locurile în aer liber în timp ce vă bucurați de o masă fastuoasă, verificați Big Star. Este o locație bine-cunoscută pentru curtea sa rafinată.

Poate că va trebui să așteptați pentru a obține o masă, dar aveți încredere în noi, merită. Nu uitați să încercați tacos și margaritas în timp ce sunteți aici.

Lou Malnati’s

Călătoria dvs. la Chicago este cu adevărat incompletă dacă nu încercați mâncarea de la Lou Malnati. Acest restaurant are toate calitățile pentru a deveni locul dvs. preferat în cel mai scurt timp.

Chicago: locații de cazare

Windy City nu duce lipsă de opțiuni când vine vorba de hoteluri de lux dar la prețuri accesibile. Iată câteva opțiuni pe care le-ați putea lua în considerare:

Hotelul Guesthouse

Vorbim despre unul din spațiile superbe pe care Chicago le poate oferi. Hotel The Guesthouse este perfect pentru cei care caută un mic „sejur”. Este situat în Andersonville, la nord de oraș, și oferă camere spațioase la prețuri accesibile.

Hotel Lincoln

Doriți să aveți cea mai bună experiență de ședere care să vă facă vacanța și mai memorabilă? Verificați acest hotel de tip boutique ce emană eleganță și măreție.

Amplasat în cartierul Lincoln Park, se învecinează cu o mulțime de atracții care merită vizitate.

The Drake

Acest hotel de lux iconic este cunoscut pentru întâmpinarea unor oaspeți notabili. Putem include pe această listă pe regretata prințesă Diana sau pe Marilyn Monroe. Găzduiește unele dintre buticurile de top și renumitul Palm Court.

Chicago: locații de shopping

Chicago este paradisul fiecărui cumpărător. Am adunat cele mai bune trei locuri pentru dvs.:

Damen Avenue

De la magazine second hand și buticuri de lux până la magazine locale și lanțuri internaționale. Damen Avenue are de toate. Cea mai populară zonă se întinde de la Bucktown la Wicker Park și nu trebuie ratată.

Vă puteți relaxa la cafenelele frumoase și în magazinele de donut.

The Magnificent Mile

Mag Mile, oficial cunoscut sub numele de Michigan Avenue, se întinde pe o distanță de un kilometru. E un favorit al localnicilor și turiștilor.

Găzduiește restaurante de elită, clădiri istorice, bucurându-se de un acces facil la plajă și la malul râului. Magazine elegante Forever21 sau Chanel, puteți găsi aproape orice pe această stradă.

The Shops on Armitage

Poate că doriți să faceți cumpărături pentru îmbrăcăminte, articole de uz casnic sau suveniruri pentru acasă. Pe toate și multe altele le puteți găsi pe strada Lincoln Park. Fiți atenți la buticurile unice care vă vor fascina, cu siguranță.

Chicago: sfaturi utile de călătorie

Iată câteva sfaturi care vă pot fi de folos în călătoria dvs. la Chicago:

  • unele dintre cele mai aglomerate drumuri din SUA se află în Chicago. Intenționați să luați un taxi sau chiar să conduceți? Asigurați-vă că sunteți pregătit să faceți față problemelor legate de trafic și să aveți o marjă de timp;
  • nu lăsați vederea din afara ferestrei să vă păcălească în prezicerea vremii. Zilele însorite pot fi unele dintre cele mai reci în timpul iernilor aici. Este întotdeauna bine să aveți câteva haine în plus „pentru orice eventualitate”;
  • plănuiți un sejur lung în oraș? E logic să investiți într-un abonament CTA nelimitat de 72 de ore care costă doar 20 USD. Veți economisi mult la tarifele cu autobuzul sau la plimbările cu Uber;
  • cumpărați Chicago City Pass pentru a beneficia de 50% reducere la intrarea în principalele atracții ale orașului. Putem include pe această listă locații precum Skydeck, 360 Chicago, Acvariul Shed sau Field Museum.