Hawaii, descoperiți o serie de destinații pregătite de noi

Hawaii, descoperiți o serie de destinații pregătite de noi
Hawaii, descoperiți o serie de destinații pregătite de noi

Hawaii, descoperiți o serie de destinații pregătite de noi. Așa cum am promis, ne-am întors cu al doilea articol de pe blog din serie. Așadar, fără alte cuvinte în plus, iată lista celor mai importante activități de încercat în Hawaii.

Prindeți răsăritul din Hawaii la Stairway to Heaven

Știți cum se spune: „Fructele interzise au gustul cel mai dulce”. Același lucru se aplică și în cazul Stairway to Heaven, care este de fapt o activitate ilegală și interzisă.

Dar nu vă faceți griji! Există și o modalitate legală din punct de vedere tehnic pe care o puteți afla după ce întrebați în jur. Priveliștea din vârf merită toate necazurile, credeți-ne.

Nu uitați să surprindeți răsăritul spectaculos și să imortalizați pentru totdeauna momentul. Alternativ, puteți alege un ghid local care să vă ducă pe Stairway to Heaven în mod legal. E o variantă mai sigură la un preț de câțiva dolari.

Înotați cu rechinii

Fără îndoială, aceasta va fi una dintre cele mai îndrăznețe activități în care vă veți răsfăța vreodată. Înotul cu rechinii este la fel de „adrenalizant” după cum pare.

Multe companii de tour-operatori vă pot duce cu ușurință la snorkelling sau scufundări în cușcă. În timp ce vă aflați sub apă, rechinii înoată în jurul vostru.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la eventuale accidentări sau răniri. Companiile iau măsuri extreme de siguranță pentru a putea descoperi minunile vieții submarine din Hawaii.

Relaxați-vă în Golful Waimea

Golful Waimea este una dintre cele mai populare plaje din Oahu unde există o mulțime de lucruri de făcut. Vă puteți bucura de o plimbare pe îndelete cu persoana iubită sau să participați la o competiție de surf.

Posibilitățile de petrecere a timpului liber sunt infinite.

Golful e cunoscut pentru stânca sa uriașă care se „odihnește” jumătate pe mal și jumătate în apă. Jumperilor le place să sară de pe stânca uriașă și să se scufunde direct în ocean. Tunelurile subacvatice și valurile uriașe îl fac un favorit absolut nu doar al localnicilor, ci și al turiștilor.

Cascada Manoa, o atracție din Hawaii care nu trebuie ratată

Nu vă mirați dacă zona verde luxuriantă din jurul cascadei Manoa vi se pare familiară. Filmul câștigător al premiului Academiei, Jurassic Park, a fost filmat chiar aici.

Situat la mică distanță de străzile pline de viață din Waikiki, traseul junglei vă duce la o cascadă sclipitoare. Zona e un paradis pentru iubitorii de natură. E plină de specii exotice de floră și faună, dintre care cele mai multe se găsesc doar în Oahu.

Tur cu elicopterul prin Oahu

Tururile cu elicopterul sunt printre cele mai bune modalități de a vizita Hawaii într-un mod deosebit. Puteți zbura deasupra punctelor de reper ale insulei.

Bucurați-vă de vederi spectaculoase ale obiectivelor turistice din Oahu (Diamond Head și Sacred Falls). În cazul în care călătoriți cu persoana iubită, aceasta poate fi o activitate foarte romantică.

Observați peisajele fenomenale ale văilor luxuriante ale insulei, obiectivele istorice și pădurile tropicale. Toate aceste „perle” se văd altfel de la zeci de metri altitudine.

Tirolină la ferma Kualoa din Hawaii

Fă-ți inima să tresară cu tiroliana în zona filmului Jurasic din partea de sus a Văii Ka’a’awa. Există șapte secțiuni exaltante pe care le puteți parcurge cu tiroliana.

E o activitate distractivă aventuroasă de care vă puteți bucura împreună cu gașca de prieteni sau cu familia. În turul cu tirolina puteți obține, de asemenea, informații despre plantele native hawaiene din valea Ka’a’awa.

Vă puteți minuna de viața plantelor și a animalelor care sunt prezente din abundență.

Traseul feroviar Koko Crater și Arcul Craterului Koko

Traseul feroviar are propria bază de fani datorită priveliștilor magnifice și de neegalat pe care le oferă. Sunteți nou în drumeții sau preferați să mergeți confortabil pentru a ajunge în vârf?

Puteți parcurge distanța dintre cele două puncte între o jumătate de oră și o oră. De asemenea, aveți opțiunea de a rezerva un tur adecvat.

Tot timpul este mai bine să vă bazați pe cunoștințele unui ghid experimentat pentru acea zonă. Nu uitați să vizitați și formațiunea stâncoasă incredibilă a Koko Crater Arch pe marginea craterului.

Drumeție la Chinaman’s Hat

O baie scurtă sau un caiac pot accesa o insulă spectaculoasă lângă Kualoa Ranch, Chinaman’s Hat. Legenda spune că locul și-a luat numele de la forma distinctivă care seamănă cu o pălărie tradițională chineză.

Odată ce ajungeți pe insulă, bucurați-vă de o mini drumeție spre vârf. Puteți avea acces la vederi neobstrucționate ale falnicilor munți Kualoa și ai țărmului. Stâncile ce se apropie și apele superbe turcoaz vă vor lăsa cu siguranță vrăjiți.

Perfecționați-vă pozițiile de yoga în sejurul din Hawaii

Căutați un mod unic de a vă bucura de tot ceea ce Hawaii are de oferit? Doriți ca în același timp să vă puteți conecta cu sinele dvs. interior? Încercați niște poziții de yoga direct pe ocean în timp ce asistați la apusul soarelui.

Odată ce astrul dispare în spatele orizontului încercați să vă calmați simțurile.

De asemenea, puteți încerca yoga SUP de noapte cu lumini LED. Combinați aventura stand-up paddle-boarding cu precizia oferită de o ședință de yoga.

Zona fascinantă a lagunei senine e una dintre cele mai de neuitat experiențe pe care le veți avea vreodată. În această călătorie pe care trebuie să o efectuați nu ratați asemenea senzații tari.

Excursie la craterul Ka’au

Dacă sunteți într-o formă bună, profitați la maximum de condiția fizică făcând drumeții pe craterul Ka’au. Nu vom recomanda acest lucru pentru drumeții începători care nu sunt obișnuiți cu efortul fizic.

Există câteva segmente pe parcursul traseului în care trebuie să folosiți corzi pentru a vă trage în sus. Drumeția vă duce până la trei cascade „orbitoare” și prin marginea craterului pentru vederi de 360 ​​de grade.

Parasailing la Waikiki

Doriți să vedeți Oahu cu „ochii de pasăre”, de la zeci de metri în aer? Parasailing-ul e activitatea perfectă de care vă puteți bucura alături de prieteni și familie.

Bucurați-vă de culorile scânteietoare și de coasta strălucitoare oferită de Hawaii în timp ce priviți în jos. Admirați nuanțele în schimbare ale cerului în timp ce soarele dispare în spatele orizontului. Puteți alege o experiență solo sau în tandem.

Chiar și copiii se pot bucura din plin de această experiență în siguranță.

Concluzie

Sperăm că veți încerca toate aceste activități palpitante și multe altele în călătoria din Hawaii. Bucurați-vă de ceea ce are de oferit această destinație exotică.

Rămâneți la curent cu ultimele noutăți prezente de pe acest blog. Vă vom duce în cele mai bune și interesante locuri pentru experiențe de neuitat în vacanță.

Pentru servicii de advertoriale și web design vă rugăm să intrați în contact cu noi.