Los Angeles, cetatea filmului așteaptă să fie „cucerită” de vizitatori

Los Angeles, cetatea filmului așteaptă să fie "cucerită" de vizitatori
Los Angeles, cetatea filmului așteaptă să fie "cucerită" de vizitatori

Los Angeles, cetatea filmului așteaptă să fie „cucerită” de vizitatori. Una dintre cele mai căutate destinații de vacanță printre turiști.

De la plajele din Santa Monica până la districtele sale comerciale ca Rodeo Drive, orașul are multe de oferit. S-ar putea să faci surfing dimineața și să te uiți la stele din Observatorul Griffith toată seara.

Există atât de multe senzații de experimentat aici. Motiv pentru care a fost uluitor pentru noi să putem strânge aceste atracții turistice în doar trei zile. Dar am făcut tot posibilul pentru a vă face o idee despre posibilitățile din zonă.

Iată un ghid cuprinzător pentru pasionații de călătorii care caută o scurtă escapadă în Los Angeles. Pagina de turism a acestui blog este oferită cu sprijinul platformei de promovare online. Puteți accesa și secțiunile pentru web design, medical sau fashion.

Los Angeles: activități care nu trebuie ratate

1. Parcuri, studiouri de film și un observator astronomic

Începeți călătoria vizitând parcul popular Canyon Runyon întins pe 64 hectare de teren. Dacă sunteți un pasionat de aventură, aici vă puteți bucura de trasee pitorești de drumeție.

Este un loc minunat pentru a admira celebrul semn „Hollywood” (în depărtare). Traseele nu sunt foarte lungi, fiind accesibile pentru toate nivelurile de pregătire.

Nu ar trebui să vă ia mai mult de 2 ore cel mai lung traseu. Veți obține o mulțime panorame. Parcul e, de asemenea, oficial unul și pentru câini. Astfel, puteți găsi o mulțime de prieteni blănoși care aleargă pe acolo.

În cazul în care călătoriți cu copiii, înscrieți câteva puncte ducându-i la Universal Studios Hollywood. De la filme clasice până la experiențe captivante precum Jurassic Park și Harry Potter, aici e multă distracție!

Călătoria la Los Angeles este incompletă fără nenumăratele poze de pe Hollywood Walk of Fame. Traseul complet se desfășoară pe o distanță de aproximativ 2 kilometri și găzduiește peste 2.600 de stele.

Încheiați-vă ziua privind stelele de la Observatorul Griffith. Vederea de pe vârful dealului este spectaculoasă noaptea, cu tot orașul sclipind mai jos, în lumini puternice.

2. Santa Monica, Getty Center și Sunset Boulevard

Vizitați unul dintre cele mai iconice repere din Los Angeles, debarcaderul Santa Monica. Locația găzduiește acvariul debarcaderului, parcuri de distracții, proiecții de filme, concerte și multe altele.

Aici se termină ruta istorică 66 care străbate 8 state și are punctul de plecare în Chicago.

Pe un deal de deasupra Brentwood, Getty Center e o altă atracție faimoasă care atrage o mulțime de turiști. Muzeul este cunoscut pentru a-și lăsa vizitatorii cu gura căscată. Strălucirea arhitecturală și expozițiile vă vor lăsa „mască”.

Încheiați-vă ziua pe magnificul Sunset Boulevard, o adevărată artă din Los Angeles. Strada are o lungime de 35 de km, cea mai faimoasă parte fiind The Sunset Strip.

Strada flancată de palmieri e renumită în întreaga lume pentru atracțiile cinematografice și viața de noapte.

Vizitați capodopera impresionantă, sala de concerte Walt Disney proiectată de Frank Gehry. Construcția a devenit un adevărat simbol al metropolei moderne.

Asistați la un spectacol al Filarmonicii din Los Angeles din sala Disney de 2.265 de locuri.

Nu uitați să includeți o plimbare pe Venice Boardwalk. Oferă vizitatorilor vederi fascinante asupra oceanului, artiști de stradă și câteva opțiuni excelente de luat masa.

Dacă sunteți un iubitor de artă, includeți cu siguranță The Broad în itinerariul dvs. din Los Angeles. Cu peste 2.000 de piese de artă contemporană, acest muzeu este „Raiul” tuturor fanilor de artă.

Los Angeles: unde se poate lua masa

1. Clifton’s Republic

Deschis în 1935, Clifton’s Republic este un restaurant tematic uimitor. Locația impresionează atât prin atmosfera, cât și prin mâncarea sa.

De la mediul său tematic Gothic Bar și Redwood la mult iubitul său Pacific Seas Bar, totul te lasă uimit. S-ar putea să vă placă friptura Salisbury și curcanul feliat de aici.

2. Ardor

Dacă doriți să încercați ceva ieșit din comun, acesta este restaurantul în care trebuie să ajungeți. De la bucăți fragede de caracatiță până la miel, meniul de aici este nelimitat.

3. Grand Central Market

Grand Central Market din LA găzduiește o mulțime de restaurante și bistro-uri elegante. Puteți vizita Kismet Falafel pentru varietatea sa de sandvișuri și salată marocană.

Los Angeles: de unde se pot face cumpărături

1. The Grove

Grove este nu mai puțin decât un paradis pentru fiecare cumpărător. De la îmbrăcăminte și produse cosmetice până la accesorii, această destinație de cumpărături este „punctul zero”.

În plus, există o mulțime de restaurante gourmet. Sunt locații ideale pentru a vă „reîncărca bateriile” după toate cumpărăturile. Reluați sesiunea prelungită de shopping cu forțe proaspete. Magazinele așteaptă să le treceți pragul!

2. Rodeo Drive

Nu vă mirați dacă vedeți o celebritate sau două pe aici. Această locație elegantă din Beverly Hills este locul unde vin să cumpere ultimele apariții de pe catwalk.

Mărimea imensă a zonei comerciale răspândite găzduiește peste 100 de magazine de talie mondială. Puteți găsi toate mărcile high-end aici, de la Jimmy Choo la Versace și Tiffany & Co.

3. The Santee Alley

Aveți un buget mai restrâns dar nu puteți rezista tentației de face niște cumpărături? Puteți ajunge la această piață de chilipiruri din Los Angeles, cunoscută și sub numele de Fashion District.

Magazine de produse cosmetice, îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și multe altele la prețuri mici. Nu uitați să vă folosiți abilitățile de negociere. Vânzătorii cresc prețurile odată ce își dau seama că sunteți turist.

Los Angeles: sfaturi de călătorie

Explorarea unui oraș complet nou poate fi destul de dificilă. Mai ales dacă sunteți singur sau pentru prima dată ca vizitator. Iată câteva sfaturi de călătorie care vă pot fi de folos în călătoria dvs.

  • cel mai bun moment pentru a vizita Los Angeles este între martie și mai sau între septembrie și noiembrie. În aceste luni temperaturile sunt ideale pentru vizitarea obiectivelor în aer liber. Plimbări relaxante în explorarea orașul, alegeri excelente;
  • cel mai convenabil mod de a explora Los Angeles este cu mașina. Există o mulțime de agenții de închiriere disponibile de unde poți închiria o mașină. Rutele de transport în comun sunt destul de limitate în comparație cu dimensiunea orașului. Acesta poate fi un factor de descurajare în planurile dvs. de călătorie;
  • evitați autostrada 405 deoarece tinde să fie blocată tot timpul, mai ales între Long Beach și US 101. În cazul în care intenționați să ajungeți pe această autostradă alocați-vă timp de rezervă. Cel mai probabil o să fiți obligat să rămâneți blocat într-un ambuteiaj pentru o vreme. Ascultați posturile de știri pentru informații din trafic;
  • itinerariul include mai multe puncte de interes cu taxe de intrare? Luați în considerare achiziționarea unui pachet de reduceri cu mai multe atracții. South California City Pass include reduceri la unele parcuri tematice (Universal Studios și Disneyland). Înainte de a face acest lucru asigură-te că vei folosi permisul, pentru a fi util.

Pentru servicii de advertoriale și blog vă rugăm să intrați în contact cu noi.