Miami, una din cele mai căutate destinații de vacanță din lume

Miami, una din cele mai căutate destinații de vacanță din lume
Miami, una din cele mai căutate destinații de vacanță din lume

Miami, una din cele mai căutate destinații de vacanță din lume. Credem că Miami nu mai are nevoie cu adevărat de prezentare turistică.

Este renumit în întreaga lume pentru plajele însorite, petrecerile pline de viață și mâncarea delicioasă. De asemenea, este o locație excelentă pentru cumpărături extravagante.

Nu e de mirare că apare pe lista tuturor călătorilor datorită culturii sale vibrante.

Recent, am ajuns să experimentăm acest paradis plin de farmec. Deja ne pregătim planurile pentru următoarea noastră călătorie. Nu te vei sătura niciodată de cerul albastru din Miami și de deliciile culinare. Ai încredere în noi!

Iată cum vă puteți petrece timpul în Miami dacă intenționați să efectuați o călătorie acolo. Pagina de turism a acestui blog este oferită cu sprijinul platformei de promovare online. Puteți accesa și secțiunile pentru web design, medical sau politică.

Miami: lucruri de făcut

1. Miami Beach, Ocean Drive și Everglades

Ar fi o crimă dacă ți-ai începe vacanța în Miami în orice altă parte în afară de iconicul Miami Beach. Fără îndoială, e cel mai bun loc pentru un bronz perfect și a vă relaxa în atmosfera „leneșă” a plajei.

South Beach este renumită ca cea mai populară secțiune din Miami Beach. O puteți găsi plină de turiști aproape în orice moment al anului.

Vizitați cartierul Art Deco din zona Ocean Drive. Explorați arhitectura clădirilor frumos restaurate din epoca anilor ’30. Cartierul istoric are mai mult de 800 de clădiri în nuanțe de albastru, verde pal și roz pastelat.

Oferă un fundal excelent pentru a face sute de poze memorabile.

Rezervați-vă o zi pentru a vizita cel mai neobișnuit parc public din SUA. Acesta este întins pe mai mult de 600 mii de hectare de junglă sub-tropicală, preerie și mlaștini.

Parcul Național Everglades este la o scurtă călătorie cu mașina de Miami. Găzduiește o gamă foarte largă de specii de animale sălbatice exotice pe care nu le puteți găsi în alt loc.

De la diferite specii de șerpi și crocodili, la aligatori și o serie întreagă de păsări. Parcul este visul oricărui entuziast al vieții sălbatice. Există trotuare și trasee de mers pe jos pentru a vă îmbunătăți experiența de vizionare a faunei.

Cu toate acestea, cea mai bună opțiune ar fi o barcă de mare viteză. Oferă vederi fenomenale, ducând turiștii adânc în mlaștini. Unele dintre speciile rare pe care le puteți observa aici includ:

  • Florida Panther;
  • American Crocodile;
  • West Indian Manatee.

Puteți opta pentru o sesiune de caiac canoe pe apele calme ale rezervației. Bucurați-vă de o tabără de noapte pentru a vă delecta cu aventura pe care acest parc național o poate oferi.

2. Bayfront Park, Vizcaya și Little Havana

Bayfront Park este o locație turistică populară din Miami. Este cunoscută pentru organizarea de concerte și servește drept centru pentru sărbători și alte evenimente.

Parcul împodobit cu palmieri e deosebit de frumos. Oferă oportunități ample de a vă bucura de o plimbare pe lângă apă. De asemenea, găzduiește mai multe monumente importante. Inclusiv Memorialul celui de-al doilea război mondial.

Vizita în Miami e incompletă dacă nu vizitați Muzeul și Grădinile istorice Vizcaya. Arhitectura uimitoare, terenurile și lucrările de artă sunt cunoscute pentru a atrage turiștii de mulți ani.

Grădinile îngrijite și conacul în stil european găzduiesc nunți, gale și alte evenimente de divertisment.

Doriți să vă scufundați în atmosfera culturală cubaneză? Nu uitați să vizitați Little Havana care este inima cubaneză a Miami. Muzica latină se aude 24 de ore pe zi. Străbate străzile către magazinele sale specifice și zonele sociale în aer liber.

Acest loc este cu adevărat magic.

Miami: locații de luat masa

1. Havana 1957

Mic dejun tradițional cubanez sau produse de bază, cum ar fi vaca frita și pollo a la plancha. Restaurantul de clasă Havana 1957 răsfață gurmanzii ca nimeni altul.

Situat în South Beach, restaurantul combină finețea Havanei anilor ’50 cu bucătăria tradițională cubaneză.

2. Nexxt Café

Situat pe Lincoln Road, este una dintre cele mai importante locații din Miami. Nexxt Café e restaurantul local pentru cocktail-uri premiate, porții sănătoase de mâncare și priveliști pitorești.

3. Versailles

Mai renumit decât omonimul său în Franța, Versailles este un restaurant cubanez cu fani în întreaga lume. Încercați cafeaua fierbinte cubaneză și sandvișul cubanez și vă veți simți dând din cap în semn de aprobare.

De asemenea, nu ratați brutăria adiacentă de la Versailles.

Miami: unde să vă cazați

1. Freehand Miami

Sunteți în căutarea unor opțiuni „ușoare” pentru buzunar? Tarifele de la acest hostel/hotel elegant s-ar putea să fie ceea ce căutați.

Camerele private încep de la tarife puțin mai mari. Freehand Miami are o curte mare, un spațiu comun, un bar și o piscină în care să vă răcoriți.

Este o opțiune excelentă dacă doriți să întâlniți oameni cu aceleași idei. S-ar putea să fie turiști care sunt la fel de entuziaști în socializare ca dvs.

2. Hotel YVE Miami

Doriți să fiți în „mijlocul acțiunii” dar să nu plătiți prețuri premium pentru aceasta? YVE Hotel Miami e cea mai bună alegere într-o asemenea situație.

Localizat lângă Bayside Marketplace și Bayfront Park, camerele de aici au prețuri rezonabile. Cea mai bună parte a hotelului e că se află la o scurtă călătorie cu mașina de South Beach. Fiind un hotel înalt, oferă priveliști uluitoare!

Miami: locații pentru shopping

1. Lincoln Road

Lincoln Road este un paradis pentru cumpărători. A fost proiectat în anii ’50 de unul din cei mai renumiți arhitecți din Miami, Morris Lapidus.

Este presărat cu restaurante, magazine, buticuri de lux, galerii de artă și cultură. De la Swarovski și Guess până la Armani, aproape că nu există marcă pe care să nu o găsești aici.

2. Miami Design District

Acest cartier de design din Miami face apel la oricine e fascinat, chiar de la distanță, de modă. Designerii de top au magazine aici în complexele comerciale în aer liber precum Paradise Plaza și Palm Court.

Nu aveți bugetul necesar pentru o sesiune de shopping? Nu vă faceți griji, deoarece puteți vizita muzeele și galeriile  în mod gratuit.

3. Brickell City Centre

Dacă doriți să cumpărați gadgeturi electronice, acesta este locul potrivit. În trecut, zona era cunoscută doar ca fiind centrul financiar din Miami.

Brickell a devenit popular și pentru zonele comerciale, hotelurile de lux și apartamentele din zgârie nori. Așadar, puteți face cumpărături și, de asemenea, să vă potoliți foamea.

Sfaturi de călătorie

  • va exista mult soare în vacanța din Miami. Protecția solară va trebui să fie cel mai bun prieten al tău;
  • traficul devine cel mai anevoios pe autostrăzile majore între orele 16:00 și 19:00. Planificați călătoriile ținând cont de acest aspect;
  • tarifele de parcare sunt scumpe în apropiere de locurile faimoase precum Brickell, South Beach și Wynwood. O opțiune bună ar fi să găsiți cea mai apropiată parcare și să plătiți pentru întreaga zi. Parcarea pe stradă la oră e mult mai costisitoare;
  • nu puteți avea un recipient deschis de alcool în locurile publice din Miami. Cel mai bine este să nu te plimbi cu o bere în mână. Cu siguranță nu vrei să fii prins de un ofițer de poliție și să primești o amendă.

Acum că știi toate lucrurile bune pe care Miami le oferă, sperăm să te bucuri din plin de călătoria ta. Vacanță plăcută! Pentru alte servicii de advertoriale și blog vă rugăm să intrați în contact cu noi.