Builder, cele mai eficiente platforme pentru realizarea unui website

Builder, cele mai eficiente platforme pentru realizarea unui website
Builder, cele mai eficiente platforme pentru realizarea unui website

Builder, cele mai eficiente platforme pentru realizarea unui website. Doriți să vă creați propriul website sau portofoliu online? Cel mai bun constructor este obligatoriu.

Poate părea o perspectivă descurajantă dacă nu sunteți familiarizați cu web design-ul. Cei mai buni constructori de website-uri fac toată munca grea pentru dvs.

Astfel, se elimină necesitatea de a înțelege codarea. În schimb, vă permit să trageți și să plasați conținut oriunde vă doriți. În plus, aceste servicii sunt pline de șabloane (cunoscute și ca teme) pentru a vă ajuta să începeți.

Pur și simplu adăugați textul și imaginile.

Dar cu atât de multe alternative de website builder pe piață, cum faceți alegerea potrivită? În articolul oferit de blog marketing am selectat opt platforme preferate pentru construirea unui website. Explicăm ce oferă fiecare, prezentăm cât costă serviciul și evidențiem orice caracteristici unice.

1. Wix: probabil cel mai bun website builder

 • ușor de folosit;
 • o mulțime de caracteristici;
 • UI inteligent proiectat.

Wix este probabil cel mai bun website builder de pe piață în acest moment. Editorul său drag-and-drop e atât de ușor de utilizat, chiar dacă nu ați construit niciodată un website înainte.

Dar asta nu înseamnă că fiecare website Wix arată la fel. Platforma oferă, de fapt, multă flexibilitate în modul în care doriți să arate design-ul dvs.

Dacă doriți să faceți lucrurile și mai ușor de configurat, există peste 500 de șabloane din care să alegeți. Acestea sunt împărțite în categorii, apoi în design sau tip de industrie. Astfel, este ușor să găsiți un aspect care vi se potrivește.

Cât plătiți depinde de ceea ce doriți. Puteți pur și simplu să alegeți opțiunea gratuită. Oferă tot ce aveți nevoie pentru a crea un website și a-l avea live, pentru totdeauna.

Desigur, există limitări la acest plan. Veți obține lățime de bandă limitată și spațiu de stocare (500 MB). Numele de domeniu este cu marca Wix și anunțuri Wix pe website-ul dvs.

Ținând cont că nu plătiți absolut nimic pentru acest serviciu nu vă puteți plânge.

Între timp, planurile plătite sunt destul de ieftine și oferă o valoare excelentă. Veți putea oferi website-ului dvs. un domeniu personalizat. Puteți să eliminați anunțurile și să sporiți lățimea de bandă și spațiul de stocare.

Adăugați chiar și un magazin online, dacă doriți. Pe scurt, indiferent ce doriți, Wix oferă un sistem ușor de utilizat, la un preț excelent.

2. Hostgator: cel mai bun constructor pentru website-uri de bază

 • obțineți website-uri rapide;
 • stocare nemăsurată pe plan ieftin;
 • bună asistență pentru clienți;
 • funcții de blog limitate.

După cum sugerează și numele, Hostgator este mai bine cunoscut ca furnizor de hosting. Dar are și un serviciu foarte bun de website builder care se numește Gator.

Include un editor drag-and-drop și 150 de șabloane din care să alegeți.

Sistemul este foarte ușor de utilizat. Caracteristicile sunt puțin mai limitate în comparație cu alte variante ce se află pe lista noastră.

Dacă realizați un blog, nu veți putea programa articole iar vizitatorii nu vor putea adăuga comentarii. Nu ne referim la cele prin intermediul Facebook, de exemplu.

Administrați o afacere mică și doriți un website care funcționează eficient? Aceasta este o opțiune foarte bună. Cu un spațiu de stocare nelimitat veți putea adăuga câte imagini și videoclipuri doriți.

Există asistență 24/7/365 disponibilă prin chat live, e-mail sau chiar prin telefon.

3. Squarespace: cel mai bun builder pentru profesioniștii creativi

 • design-uri frumoase;
 • concentrare pe creativitate;
 • niciun plan gratuit;
 • nu este cea mai ieftină alegere.

Squarespace este un website builder popular printre profesioniștii creativi (designeri, artiști și fotografi). Acest lucru se datorează în mare măsură șabloanelor sale frumos proiectate.

Concepute de creativi, pentru creativi, oferă mult spațiu pentru a arăta lucrările în cea mai elegantă lumină. Este, de asemenea, o opțiune bună pentru crearea unui magazin online, a unui blog sau promovarea podcast-ului.

Acestea fiind spuse, nu doar creativii sunt atrași de platformă. Găsiți aici șabloane specializate pentru o gamă largă de alte tipuri de afaceri. De la restaurante la muzicieni, nunți și imobiliare.

Toate acestea sunt proiectate în mod strălucit, dar și foarte personalizabile. Interfața e rapidă de utilizat, cu solicitări utile de fiecare dată când plasați mouse-ul peste orice parte a paginii. Însă, nu este la fel de intuitivă ca Wix.

Principalul dezavantaj al Squarespace este prețul. Serviciul e puțin mai scump decât majoritatea constructorilor de website. Squarespace nu oferă un plan gratuit, dar există o perioadă de încercare gratuită de 14 zile.

Ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru a vedea dacă vă place, înainte de a lua o decizie. În 10 minute decideți dacă Squarespace este pentru dvs.

4. Jimdo: cel mai bun constructor pentru o simplitate absolută

 • ușor de folosit;
 • website-urile se încarcă rapid;
 • plan gratuit;
 • asistență limitată pentru clienți.

Sunteți intimidat de întreaga idee de website builder? Doriți ceva foarte simplu chiar dacă asta înseamnă că website-ul dvs. va fi destul de sec? Atunci ar trebui să vă uitați la Jimdo.

Nu are la fel de multe funcții ca alți constructori de pe listă. Interfața e destul de ușor de înțeles și funcționează foarte bine în practică.

În funcție de viteza generală de internet funcționează și foarte repede. Acest principiu se transmite website-ului care, în general, se încarcă rapid din partea utilizatorului.

Pe de altă parte, asistența este destul de limitată. Nu există nicio opțiune de chat live sau telefon cu excepția cazului în care aveți cel mai scump plan.

Altfel, va trebui să așteptați până la două zile pentru un răspuns prin e-mail. În ansamblu, am spune că aceasta este o opțiune bună pentru începătorii care doresc să creeze ceva simplu.

5. 1 & 1 IONOS MyWebsite Now: website builder pentru cei care se uită la cheltuieli

 • concentrare asupra micilor afaceri;
 • bună asistență telefonică;
 • primele șase luni sunt gratuite;
 • nu este cea mai ieftină alegere.

Fondată în 1988, 1 & 1 e unul din cei mai vechi și consacrați furnizori de găzduire web. Platforma de website builder se numește MyWebsite Now.

Ambele sunt foarte orientate către întreprinderile mici care au nevoie să lanseze un website. Sunt afaceri care nu doresc să petreacă mult timp pentru a face acest lucru.

Primele șase luni sunt gratuite atâta timp cât vă abonați pentru întregul an.

MyWebsite Now vă ajută să faceți acest lucru oferind peste 400 de șabloane. Pot fi căutate după subiect sau cuvânt cheie. Interfața oferă o mulțime de funcții diferite pentru personalizarea website-ului dvs.

Există o aglomerație minimă (începătorii nu vor fi intimidați). Toate sunt ascunse în mod inteligent în casetele pop-up. Acestea apar doar atunci când faceți click dreapta pe zona relevantă.

1 & 1 IONOS oferă asistență telefonică 24/7, cu timpi de răspuns mult mai buni decât alte companii. Deci, deși acest serviciu este puțin mai scump, considerăm că reprezintă o alegere bună.

6. Voog: cel mai bun website builder pentru mai multe limbi

 • comenzi puternice;
 • opțiuni bune de personalizare;
 • suportă mai multe limbi;
 • nu este pentru începători.

Mulți constructori de website se concentrează pe a face lucrurile cât mai simple posibil pentru începători. Dacă aveți puțină experiență poate vreți un control fin asupra modului în care arată și funcționează website-ul.

S-ar putea să fiți genul de client pe care Voog este puternic concentrat. Mai ales dacă sunteți designer web sau dezvoltator.

Compania s-a înființat la începutul anilor 2000. Fondatorii conduceau o agenție digitală. S-au simțit frustrați că trebuie să construiască un CMS pentru fiecare website pe care îl construiau.

Ca răspuns, au început să lucreze la crearea unui CMS universal.

Voog este o alegere excelentă dacă aveți puține cunoștințe despre website builder. În cazul în care căutați un grad ridicat de personalizare al website-ului dvs. aici este locul căutat.

Editorul de blog este deosebit de puternic și bogat în funcții. Deși există un număr limitat de șabloane disponibile, fiecare este foarte bine conceput.

Lucrul care îl deosebește cel mai mult pe Voog e suportul pentru mai multe limbi. E nevoie doar de câteva click-uri pentru a vă asigura că website-ul e disponibil în engleză, franceză și germană.

Limbile pot fi fie selectate din meniu de către vizitatorii dvs., fie website-ul poate schimba automat limba. În cazul în care puteți folosi acest lucru, atunci Voog este cu siguranță constructorul de website pentru dvs.

7. Weebly: website builder pentru comerțul electronic

 • comerț electronic la preț redus;
 • foarte ușor de utilizat;
 • opțiune gratuită;
 • backup-ul este o problemă.

Weebly este foarte asemănător cu Wix. Atât în ​​ceea ce privește modul în care vă creați website-ul, cât și opțiunile de stabilire a prețurilor.

Interfața de glisare și plasare este foarte ușor de utilizat. Deși nu e la fel de bogată în caracteristici, există o curbă de învățare puțin mai mică.

Weebly vă oferă sute de șabloane din care să alegeți și puteți accesa imagini gratuite. Acest lucru s-ar putea dovedi util dacă creați un website pentru o afacere mică ce nu are imagini decente. Am constatat că nu este o raritate.

Dacă sunteți interesat să vindeți online, veți dori să verificați planul de comerț electronic mai ieftin al Weebly. Oferă o valoare mai bună decât cea a Wix.

De asemenea, rețineți că, spre deosebire de Wix, Weebly oferă suport pentru chat live (deși numai în SUA). Poate cel mai bine, puteți exporta website-ul dvs. Weebly pe o altă platformă, descărcându-l într-un fișier zip.

Nu puteți salva în mod continuu diferite versiuni ale website-ului așa cum faceți cu Wix. În aceste condiții, copiile de rezervă pot deveni mai mult o corvoadă.

8. Duda: cel mai bun constructor pentru dispozitivele mobile

 • plan gratuit generos;
 • centrat pe dispozitivele mobile;
 • salvați website-ul ca șablon;
 • nu este cel mai ieftin.

Duda a fost fondată în 2009 de doi programatori. Aceștia au văzut impactul pe care iPhone avea să-l aibă asupra navigării pe web. Platforma a fost construită pentru cei ce doresc ca website-ul să funcționeze bine atât pe mobil cât și pe desktop.

De exemplu, faceți click pe miniatură pentru un anumit șablon. Previzualizați instantaneu cum va arăta pe desktop, smartphone și tabletă. Obțineți aceleași opțiuni de vizualizare odată ce ați început să construiți website-ul.

În general, interfața e simplă, rapidă și receptivă. Ne place modul în care puteți duplica un website pe care l-ați creat sau îl puteți salva ca șablon. E la îndemână când trebuie să creați mai multe miniwebsite-uri pentru o campanie.

Pentru servicii de advertoriale și blog vă rugăm să intrați în contact cu noi.