Etichete, 8 tag-uri HTML pe care trebuie să le utilizați și 5 de evitat

Etichete, 8 tag-uri HTML pe care trebuie să le utilizați și 5 de evitat
Etichete, 8 tag-uri HTML pe care trebuie să le utilizați și 5 de evitat

Etichete, 8 tag-uri HTML pe care trebuie să le utilizați și 5 de evitat. Nu toate etichetele HTML dintr-un website sunt create egal. La fel cum nu orice optimizare SEO poate fi realizată de experți ca noi.

Când a fost introdusă specificația HTML5, aceasta a adus cu sine o serie de noi etichete semantice. Acestea au dat mai mult sens etichetelor HTML. Vești minunate pentru designerii web. Nu au mai fost nevoiți să producă mostre de etichete <div> pentru a-și construi structura website-ului.

Lista de etichete necesare pentru realizarea unui website

Etichete HTML semantice de bază precum <header>, <footer> și <nav>  se explică de la sine. Există o mulțime de etichete HTML mai noi pe care designerii web trebuie să le folosească și ei.

În acest articol de pe blog oferit de Blog Marketing am adunat pentru dvs. opt etichete HTML esențiale. Sunt etichete care trebuie utilizate. În  plus, vă explicăm și cum să faceți acest lucru.

Pentru un echilibru în această prezentare am ales, de asemenea, și cinci etichete ce trebuie evitate. Pentru mai multe sfaturi de design pregătim pentru dvs. rezumatul instrumentelor noastre de web design.

Vă invităm să accesați și ghidul nostru despre cum să creați o aplicație.