Hosting, cele mai bune platforme de web hosting în 2020

Hosting, cele mai bune platforme de web hosting în 2020
Hosting, cele mai bune platforme de web hosting în 2020

Hosting, cele mai bune platforme de web hosting în 2020. Vedeți selecția noastră de servicii de găzduire web disponibile astăzi.

Care este cea mai potrivită pentru dvs.? Pentru a decide între aceste companii trebuie să știți ce hosting căutați. Dacă nu sunteți sigur, aici este locul în care s-ar putea să vă găsiți răspunsul.

Top 3 servicii de web hosting din acest moment

1. Bluehost: cel mai bun website de hosting pentru începători

  • ușor de folosit;
  • asistență excelentă pentru clienți;
  • instrumente utile de analiză;
  • nu are cea mai generoasă garanție.

Dacă sunteți nou în domeniul hosting-ului, vă recomandăm Bluehost. Oferă o interfață ușor de utilizat, precum și asistență superioară pentru clienți prin telefon, e-mail sau chat live.

Există și instrumente de analiză și optimizare SEO care vă ajută în îmbunătățirea performanței website-ului. În general, veți obține un serviciu excelent. Bluehost, o alegere excelentă pentru oricine, începător sau experimentat.

Bluehost oferă cel mai bun hosting de website-uri pentru WordPress. În funcție de plan, software-ul dvs. WordPress este fie instalat automat, fie dintr-un singur click.

Puteți transfera gratuit un website WordPress.org de la o altă gazdă în termen de 30 de zile. Există câteva opțiuni de WordPress hosting gestionate excelent și în zona superioară a intervalului de preț.

2. Siteground: cea mai bună alegere pentru asistență tehnică

  • suport tehnic util;
  • timp de funcționare și viteze ridicate;
  • alegeți locația dvs.;
  • niciun domeniu gratuit.

Vă bazați mult pe suportul tehnic atunci când configurați și gestionați hosting-ul? Alegerea între servicii numai pe baza prețului se poate dovedi a fi o economie falsă.

Pentru cel mai bun serviciu clienți din sfera hosting-ului vă recomandăm Siteground.

Siteground oferă asistență prietenoasă, utilă și entuziastă 24/7 printr-o mare varietate de canale. Inclusiv chatbots, telefon, e-mail și chat live, iar apelurile primesc un răspuns rapid.

Ne place, de asemenea, timpul de funcționare și viteza ridicată ale Siteground. Puteți alege între servere din America, Asia, Australia și Europa. În plus, există și includerea funcțiilor avansate pentru dezvoltatori, cum ar fi posibilitatea de a crea depozite Git.

3. HostGator: cel mai bun furnizor de hosting partajat

  • performanță excelentă;
  • planuri partajate gratuite;
  • garanție de returnare a banilor în 45 de zile;
  • domeniu gratuit numai pe unele planuri.

Căutați găzduire comună? Vă recomandăm Hostgator. Este un furnizor excelent de hosting în general, oferind timp de funcționare de primă clasă.

Nu uităm nici de performanța și asistența pentru clienți, indiferent de planul dvs. Primiți domeniu și certificat SSL gratuit, credite AdWords și Bing de 100 USD.

Putem include și adrese de e-mail gratuite nelimitate și un constructor de website-uri cu peste 100 de șabloane. Sunt adaptate la dispozitivele mobile, alături de o bibliotecă de imagini.

Ne place și modul în care Hostgator își face cele trei planuri de găzduire partajate clare și ușor de înțeles. Dacă doriți să vindeți lucruri pe website-ul dvs. aveți nevoie de Business. În caz contrar, alegeți Hatchling dacă doriți să găzduiți un singur domeniu sau Baby pentru mai multe domenii.

4. InMotion: cel mai bun furnizor de hosting VPS

  • specificații impresionante;
  • de valoare;
  • sistem confuz de denumire;
  • nu este cea mai ieftină găzduire VPS.

Vreți hosting VPS? Alegerea furnizorilor noștri este InMotion. Planurile de găzduire partajată mai ieftine au limitele lor. InMotion strălucește cu adevărat atunci când vine vorba despre lucrurile mai avansate.

Deși planurile lor VPS nu sunt cele mai ieftine, acestea au cea mai bună valoare în ansamblu. Specificațiile sunt atât de mari.

Cel mai ieftin plan: 4 GB RAM, stocare SSD de 75GB și lățime de bandă de 4TB. În plus, aveți trei adrese IP dedicate, SSL-uri gratuite și un cPanel pentru doar 29,99 USD pe lună.

InMotion oferă, de asemenea, asistență dedicată Sysadmin. Vă accelerați migrarea datelor și configurarea serverului, precum și o gamă de optimizări. Acestea, în funcție de website-urile dvs. bazate pe PHP sau WordPress.

5. Hostwinds: cel mai bun furnizor dedicat

  • conturi complet gestionate;
  • configurație de separare flexibilă;
  • o gamă largă de sisteme de operare;
  • nu este cea mai ieftină găzduire dedicată.

Dacă dvs. sau compania dvs. aveți resursele necesare pentru a plăti pentru găzduirea dedicată, nu vă deranjați. Aveți nevoie de un furnizor de hosting care să ofere un serviciu de înaltă specificație și o serie de instrumente.

Doriți să vă facilitați configurarea și personalizarea? Vă recomandăm Hostwinds. Cu găzduirea dedicată a Hostwinds fiecare server e complet gestionat.

Nu trebuie să vă pierdeți timpul îngrijorându-vă cu sarcini banale (administrare, monitorizare și copii). Există o cantitate fabuloasă de flexibilitate în sistem.

De exemplu, serverele pot fi echipate cu orice combinație de unități SSD sau SATA care vi se potrivește. Când vine vorba de sisteme de operare, puteți alege între mai multe versiuni de Windows și/sau Linux.

Prețurile sunt destul de rezonabile și reprezintă un raport calitate-preț excelent.

6. Hostinger: cel mai bun furnizor de hosting în cloud

  • foarte scalabil;
  • actualizări automate;
  • securitate puternică a datelor;
  • fără asistență telefonică.

În cazul în care căutați cloud hosting, alegerea noastră de top este Hostinger. Acest furnizor oferă o combinație excelentă de viteză și scalabilitate. Putem adăuga actualizări automate, copii de rezervă zilnice și IP dedicat gratuit.

Există trei planuri de hosting cloud clar definite: Startup, Professional și Enterprise. Dar, indiferent de alegerea dvs., atâta timp cât plătiți timp de cel puțin 12 luni, veți primi:

  1. un certificat SSL Lifetime gratuit;
  2. protecție Cloudflare;
  3. conturi de e-mail nelimitate;
  4. un domeniu gratuit.

Centrele de date Hostinger sunt răspândite în multe țări (SUA, UK, Olanda, Lituania, Singapore, Brazilia). Datele dvs. sunt extrem de sigure. Toate acestea fac ca prețurile mici pentru hosting cloud Hostinger să fie o afacere bună.

7. Liquid web: cel mai bine gestionat furnizor

  • timp de răspuns de 59 de secunde;
  • înlocuire hardware de 30 de minute;
  • 10 x rambursare dacă promisiunile nu sunt respectate;
  • garanție limitată de restituire a banilor.

Sunteți o companie ce necesită găzduire gestionată? Nu căutați cel mai ieftin serviciu posibil. Doriți ce este mai bun. Fără a fi mult mai scump decât media, Liquid Web a realizat asta cu stil.

Pentru început, pun un accent deosebit pe asistența tehnică. De exemplu, garantează răspunsul în 59 de secunde pe telefon sau chat live și în 59 de minute pe e-mail.

Cu un serviciu gestionat nu vă așteptați să vorbiți deloc cu furnizorul. E vorba de faptul că vă iau toate problemele de pe cap. Liquid Web are un scor foarte mare și aici, cu soluții specializate pentru gestionarea:

  1. e-mail-urilor;
  2. WordPress;
  3. WooCommerce;
  4. altor produse cloud.

8. Byethost: cel mai bun hosting gratuit de website-uri

  • este gratis;
  • asistență pentru clienți 24/7;
  • trafic limitat;
  • performanță limitată a website-ului.

Doriți să obțineți hosting pentru website-ul dvs. pe absolut nimic? În mod uimitor, acest lucru e posibil, iar alegerea potrivită ar trebui să fie Byethost.

Byethost vă oferă 5 GB de spațiu web și suport tehnic 24/7 prin intermediul sistemului său intern de ticketing. Puteți instala WordPress, PrestaShop, Joomla și alte platforme folosind aplicația Softaculous.

În plus, primiți în mod gratuit:

  1. un constructor de website-uri;
  2. un domeniu care se termină cu „byethost.com”;
  3. cinci adrese de e-mail.

Totul fără niciun ban. Incredibil!

Desigur, există limitări serioase la această găzduire gratuită. Website-ul dvs. este limitat la 50.000 de accesări pe zi. Panoul de control e destul de nepotrivit, iar website-ul nu va avea cei mai rapizi timpi de răspuns pe internet.

Dacă doriți să găzduiți un website mic fără mulți vizitatori, atunci „gratuit” este un stimulent puternic.

Care sunt diferitele tipuri de servicii de hosting web?

Există mai multe tipuri de găzduire web, cele mai populare fiind partajate. Acest lucru înseamnă că website-ul dvs. va fi stocat pe același server cu multe alte website-uri. Astfel, devine cel mai ieftin hosting pe care îl puteți obține.

Este o alegere bună pentru începători sau administratorii unor website-uri mici. Vorbim despre pagini ce nu primesc o cantitate mare de trafic.

Aveți website-uri mai mari sau mai complexe ce experimentează creșteri mari în trafic? Găzduirea partajată probabil nu va permite suficientă lățime de bandă pentru a oferi un serviciu bun utilizatorilor.

Următorul pas în ceea ce privește costul este hosting VPS. Website-ul dvs. va partaja în continuare spațiu pe server, dar cu mai puține website-uri.

Aceasta înseamnă că veți obține mai multă lățime de bandă. Website-ul dvs. va funcționa mai bine și veți avea mai multe caracteristici de siguranță. Nu uităm de controlul mai bun asupra modului în care funcționează planul dvs.

Mai apoi, urmează găzduirea dedicată, unde practic obțineți un server întreg doar pentru dvs. Este cel mai potrivit pentru oricine dorește să construiască website-uri complexe, cu trafic mare.

Nu vă place ideea de a vă baza pe un singur server? Poate vă surâde ideea unui hosting în cloud. Așa cum sugerează și numele, vă răspândește datele pe mai multe servere diferite, de obicei în întreaga lume.

Cu cât website-ul e mai mare și cu cât nevoile sunt mai complexe, cu atât hosting-ul devine mai dificil. Prin urmare, mulți furnizori oferă și găzduire gestionată.

Compania de hosting gestionează toate setările, administrarea, gestionarea și asistența. Devine responsabilitatea lor să se asigure că website-urile și aplicațiile sunt funcționale în orice moment.